onsdag 13. august 2014

Tromsø State Of Mind


Da er jeg endelig på plass i Tromsø, benyttet finværet på min første dag i "Nordens Paris" til topptur og klatring. Utsikt fra ferga på vei nordover, ikke helt feil.
 
Tromsø sett fra Tromsdalstind


Siden jeg bor rett under Tromsdalstinden, derfor var det naturlig å ta en tur dit for å åpne ballet. Etter 3 dager i bil føltes kroppen rimelig råtten, og det gikk trått oppover. Brukte 1.19 fra parkering til topps, med syre i beina og tunge steg. Tok venstrevarianten som var den bratteste. Flott utsikt og mye folk i finværet. Løp ned igjen via salen slik at det hele ble en fin rundtur.


Slukøret på toppen


Senere på dagen dro jeg til Bensholmen sammen med Elise, ett nytt bekjentskap i byen som også er ivrig klatrer og fikk gått endel fine ruter på glatt stein. "Armdreparveggen" stod i stil med navnet sitt og høydepunktene ble blant annet en fin 7- og en 6+. Etterhvert kom det varslede regnet innover fjorden og vi rakk akkurat tilbake til bilen før det braket løs.
Takk for turen!


Badestranda rett under Bensholmen

Elise var Tromsølos


Fin 35metersrute


Kveldsstemning


Aften rød gjør morgen blød..


1 kommentar:

  1. 1.19 er bra til toppen Tromsdalstinden. Tror rekorden er utrolige 48 min og noen sekunderfra bommen, da nesten 10min foran G.Skjeldal som var olypisk mester på ski året før. En nordlenning i Østfold fikk skikkelig sug til å dra "hjem" til Tromsø av dette innlegget.

    SvarSlett