fredag 8. april 2016

Pudderdag i Lyngen

Dato: 24.3.16
Tur: Sofiatinden og Storgalten

Vel tilbake i Tromsø ble det ett par dager med jobb før Julia F, Cato the swiss machine og undertegnede vendte snuten mot Lyngen. Det hadde dumpet ned med snø og forventingene var tilstede da vi satt på ferga til Svensby i strålende solskinn.


Akseptabelt skiførePlan A var Kjostind men det var foruroligende varmt inni bollen der slik at vi heller dro bort til Sofiatind. Godt og varmt oppover, men ferdigtråkkede spor gjorde jobben lett, også for Cato som ikke har helt samme bæreflate selv om han har 4 labber. Store som sådan.

Tok igjen gruppa like før toppen og la sporet helt til toppvarden. Nedkjøringen var eksepsjonell med fjærlett puddersnø nesten helt ned til fjæra. Episk, rett og slett.

Dagen var enda ung og vi ble enige om å ta en kveldstur på Storgalten. Cato hadde fått nok trim for dagen og ventet i bilen mens vi trasket opp mot toppen. Talte 150 spor nedover, tydelig at flere hadde benyttet finværsdagen.

Kom opp til varden i den vakreste solnedgang som bare måtte nytes før vi fant en linje med urørt snø nesten ned til bilen igjen.

Rakk siste ferge med ett nødskrik, og dette i tillegg til 2500 høydemeter med skikjøring av ypperste klasse gjorde dette til en av de beste skidagene ever.

Tusen takk for turen!


Julia og maskinen 

Cato hakk i hæl

Pudderfest for alle penga. 

Med hopp og sprett. Sånn som ungdommen lika. 

Sen aften på Storgalten

Ikke langt igjen. Vi delte den siste desiliteren med Solo. 

Kveldsstemning. 

Utrolig bra kjøring her også. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar