torsdag 4. juni 2015

Pinsesamling i Lofoten

Dato:23-25 Mai
Tur:Tradklatring i Lofoten

Tradisjonen tro var det "klatresamling" i Lofoten i pinsehelga, og med en relativt lovende værmelding var det bare å hive seg i bilen og rulle sørover.Luft under beina på Presten


Lundeklubben på Festvågveggen og andre småruter var målet på første klatredag, men da vi kom opp dit var det allerede noen på den. Endte opp på Running for Rasmus (7-) hvor cruxet var andre flytt fra bakken. Klarte selvfølgelig å sette kammen i den eneste gode lommen, og det ble mye baksing og litt urent trav før jeg kom videre. Øystein slet også med flyttet og mumlet noe om kaldpump. De neste taulengdene var 6+, 6+ og ble gått i tiltagende regn. Noe spennende til tider, men det gikk greit selv om avslutningssvaet var direkte festlig med en liten fjellbekk rennende over hendene. 

Neste dag var grå og siden vi feiret Julias bursdag dagen før ble det sent. Regnet avtok mot kvelden og neste dag skulle bli perfekt. Undertegnede og Øystein startet opp tidlig på Presten hvor vi gikk Vestpillaren (6) opp til Slanting Corner og avsluttet på "Himmelen kan vente, (6+), totalt 10 pitcher såvidt jeg husker. Øystein var i støtet og suste opp sine pitcher mens jeg fortsatt sliter med kalde fingre etter forfrysningen (ene) i vinter og kanskje ikke allverdens pump. Toppet ut sent på ettermiddagen og kjørte storfornøyde tilbake til Tromsø.

På snarlig gjensyn!

Frokostgraut under Presten


Anmarsj for de late, 5 minutter?..

2 taulengde. Kaldt på henda..

Øystein lufter tærne på Storhylla

Varmet oss i sola i en liten halvtime

Litt traversing etter Storhylla

Uten taudrag. Faktisk.
Good Granite

Øystein hekler seg opp en sekerlengde. 

Undertegnede hekler også. 

Artig opptak

"Følg tydelig riss....."

Litt mer travers. 

Den eneste buska på Presten?...


Toppen av "Himmelen kan vente"

Uttopping etter 10 pitcher. 


Upåklagelig utsikt. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar